Η ΟΜΝΙΑ ΙΚΕ, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης, έχοντας ως στόχο την ποιοτικότερη και υψηλού επίπεδου εξυπηρέτηση των πελατών της, αναβαθμίζει το τμήμα hardware της εταιρείας με άλλη μια σημαντική πιστοποίηση, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τη Yeastar. Το άριστα και άρτια καταρτισμένο προσωπικό της ΟΜΝΙΑ λαμβάνει άλλη μια διάκριση, έχοντας πλέον στην κατοχή του το πρώτο, στη βαθμίδα, πιστοποιητικό κατάρτισης της Yeastar.

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα Hardware της εταιρείας, μετά από εκπαίδευση και επιτυχή εξέταση σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο, διαθέτει πλέον στο ενεργητικό του, την πιστοποίηση Yeastar Certified Technical (YSCT), που αναβαθμίζει τις δεξιότητες του, καθιστώντας το ακόμη πιο αξιόπιστο και ανταγωνιστικό, ανεβάζοντας αρκετά τον πήχη στο κομμάτι της παροχής υπηρεσιών και της υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών.

Omnia_blog_post_Yeastar Certification_HardwareΗ Yeastar αποτελεί έναν παγκόσμιας εμβέλειας, πρωτοπόρο κατασκευαστή συστημάτων PBX (Private Branch Exchange), που προσφέρει καινοτόμες λύσεις Unified Communications (UC), εκσυγχρονίζοντας συστήματα επικοινωνίας, με σκοπό την αύξηση του επίπεδου απόδοσης, δίνοντας το πλεονέκτημα στους συνεργάτες της έναντι των ανταγωνιστών τους. Διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών και μια τεράστια πελατειακή βάση, που αγγίζει τους 450.000 πελάτες, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε περισσότερες από 100 χώρες. Οι υπηρεσίες της εστιάζουν σε συστήματα on premise και cloud PBX για υπολογιστές και κινητές συσκευές.

Στόχος της Yeastar, πέρα από το να βοηθήσει τους πελάτες της να εκσυγχρονίσουν τα υφιστάμενα συστήματα, το λογισμικό και τις υπηρεσίες επικοινωνιών τους, είναι να παρέχει προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης στους συνεργάτες της, προκειμένου να αναβαθμίσουν το προσωπικό τους και την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Η εταιρεία ΟΜΝΙΑ ΙΚΕ, με έδρα την Πτολεμαΐδα, αποτελώντας επίσημο συνεργάτη της Yeastar, δεν σταματά να εξελίσσεται συνεχώς, διευρύνοντας τις υπηρεσίες της και εξελίσσοντας το προσωπικό της, αποτελώντας αξιόπιστο και υπερσύγχρονο πάροχο υπηρεσιών και προϊόντων στο τομέα της πληροφορικής και της τεχνολογίας.