OMNIA W.I.S.P.

ΟΜΝΙΑ W.I.S.P. μια νέα εποχή ασύρματης τεχνολογίας

ΟΜΝΙΑ W.I.S.P.

OMNIA W.I.S.P.

Απεριόριστη συνδεσιμότητα: Ασύρματο Internet σε κάθε γωνιά

Internet

Με το ΟΜΝΙΑ W.I.S.P., απολαμβάνετε την ευκολία και την αποδοτικότητα της άμεσης εγκατάστασης εγκεκριμένου εξοπλισμού από εξειδικευμένα συνεργεία. Οι τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να διασφαλίσουν τη σωστή εγκατάσταση και λειτουργία του δικτύου. Με τη χρήση της τεχνολογίας MIMO 5GHz και των ασύρματων δικτύων τελευταίας γενιάς, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ευρυζωνικές υπηρεσίες χωρίς περιορισμούς. Απολαύστε αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς σε ταχύτητα και χρήση, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή υπέρογκα κόστη. Επιλέξτε το ΟΜΝΙΑ W.I.S.P. για μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη εμπειρία πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση γίνεται από ένα εξειδικευμένο συνεργείο με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ασύρματων δικτύων. Ο εγκεκριμένος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται προσαρμόζεται στις ακριβείς ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, λαμβάνονται υπόψη οι παράμετροι ασφάλειας, απόδοσης και εύρους ζώνης, προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργία του δικτύου. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, παρέχεται άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη για ενδεχόμενα προβλήματα ή ερωτήσεις από τους χρήστες.

Υποστήριξη

Η ομάδα υποστήριξής μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς με βαθιά γνώση στον τομέα των ασύρματων δικτύων. Κάθε μέλος της ομάδας μας είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Μέσω ενός εξελιγμένου συστήματος υποστήριξης, προσφέρουμε άμεση ανταπόκριση και αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Επιπλέον, προσφέρουμε εξατομικευμένη υποστήριξη, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη. Με τη συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση και ενημέρωση για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες μας.

Cybersecurity Ventures
Cybersecurity Ventures

The Estimated Global Cost of Cybercrime is $6T
and Climbing + 15% a Year.

Εξειδίκευση και εμπειρία σε σύγχρονες τεχνολογίες

Γιατί ΟΜΝΙΑ W.I.S.P. ;

Απεριόριστα δεδομένα
Απεριόριστα δεδομένα
Απολαύστε το internet χωρίς περιορισμούς στη χρήση δεδομένων, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες online χωρίς ανησυχίες για την κατανάλωση του τροχοφόρου σας διαδικτυακού χώρου.
Χαμηλό ping
Χαμηλό ping
Εξασφαλίζουμε χαμηλό ping για απρόσκοπτο gaming, streaming και online επικοινωνία, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τις δραστηριότητές σας χωρίς καθυστερήσεις ή διακοπές.
Δωρεάν έλεγχος διαθεσιμότητας
Δωρεάν έλεγχος διαθεσιμότητας
Παρέχουμε δωρεάν έλεγχο διαθεσιμότητας για να εξασφαλίσουμε ότι η σύνδεσή σας είναι πάντα ενεργή και αξιόπιστη, χωρίς διακοπές ή περιορισμούς.
Πραγματικές ταχύτητες
Πραγματικές ταχύτητες
Με τις πραγματικές ταχύτητες που προσφέρουμε, θα απολαμβάνετε ακαταμάχητη απόδοση σε όλες τις online δραστηριότητές σας, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη απόδοση από τη σύνδεσή σας.
Our Tools

Our Design Technology Stack

Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης
Ηλεκτρονικά βιβλία Α.Α.Δ.Ε.
Hybrid
Pylon B2B
Mobile management
Warehouse management system
CRM
Mobile order
Cloud & data security
Mobile CRM
Διοικητικές λειτουργίες
Προσαρμογή δίχως όρια
Πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή
MariaDB
AWS
React

Επιλέξτε Πακέτο σύμφωνα με τις ανάγκες σας

OMNIA W.I.S.P.
BUSINESS 20
45€
Τιμή/Μήνα
20 MB/S download
Ξεκινήστε
 • 2 MB/S upload
 • Δωρεάν εγκατάσταση
 • Απεριόριστα δεδομένα
 • Δωρεάν έλεγχος διαθεσιμότητας
 • Τεχνική υποστήριξη
 • Τέλη σύνδεσης 90€
 • Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
OMNIA W.I.S.P.
BUSINESS 30
55€
Τιμή/Μήνα
30 MB/S download
Ξεκινήστε
 • 3 MB/S upload
 • Δωρεάν εγκατάσταση
 • Απεριόριστα δεδομένα
 • Δωρεάν έλεγχος διαθεσιμότητας
 • Τεχνική υποστήριξη
 • Τέλη σύνδεσης 90€
 • Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
OMNIA W.I.S.P.
BUSINESS 50
70€
Τιμή/Μήνα
50 MB/S download
Ξεκινήστε
 • 5 MB/S upload
 • Δωρεάν εγκατάσταση
 • Απεριόριστα δεδομένα
 • Δωρεάν έλεγχος διαθεσιμότητας
 • Τεχνική υποστήριξη
 • Τέλη σύνδεσης 140€
 • Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Χάρτης κάλυψης

Στον χάρτη παρουσιάζεται ενδεικτικά η κάλυψη του δικτύου, σε ορισμένες περιοχές μονό μετά από αυτοψία μπορούμε να σας γνωστοποιήσουμε την δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο και την παροχή των υπηρεσιών ΟΜΝΙΑ W.I.S.P.

 

Συχνές ερωτήσεις

Tι είναι το ασύρματο internet;

Είναι το internet το οποίο φτάνει στον χώρο σας, χωρίς χρήση καλωδίου.

Γιατί να επιλέξω το ΟΜΝΙΑ W.I.S.P. ως πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου;

Το ΟΜΝΙΑ W.I.S.P. ανήκει σε τοπικό επίπεδο. Λειτουργεί και διαθέτει ένα υπερσύγχρονο δίκτυο σχεδιασμένο να σας παρέχει 24ωρη πρόσβαση στο internet. Για να εγγυηθούμε τις χαμηλές τιμές και την ευκολία εξυπηρέτησης, δεν απαιτούμε να «ομαδοποιήσετε» την υπηρεσία διαδικτύου σας με πρόσθετα που δεν χρειάζεστε!

Τι υπηρεσίες παρέχει το ΟΜΝΙΑ W.IS.P. ;

Παρέχουμε «σταθερό ασύρματο Διαδίκτυο», που σημαίνει ότι το Διαδίκτυο παρέχεται σε μια «σταθερή» τοποθεσία, συνήθως στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες διαδικτύου, μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε με άλλες σχετικές υπηρεσίες, όπως VoIP.

Η υπηρεσία σας είναι ασύρματη. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω οπουδήποτε στην περιοχή κάλυψης;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία εντός του εύρους του ασύρματου δρομολογητή σας στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

Είναι δορυφορικό το δίκτυο υπηρεσιών σας;

Όχι. Παρόλο που η εταιρεία μας χρησιμοποιεί εξοπλισμό παρόμοιο με παρόχους δορυφόρων, χρησιμοποιούμε επίγειες τοποθεσίες, που είναι χιλιάδες μίλια πιο κοντά από τον δορυφόρο, για να παρέχουμε σήμα στο σπίτι σας.

Είναι ασφαλές το δίκτυο ΟΜΝΙΑ W.I.S.P. ;

Το ασύρματο δίκτυο ΟΜΝΙΑ W.I.S.P. χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη και πιο ισχυρή ασύρματη κρυπτογράφηση που διατίθεται με υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Τι είναι ο πάροχος υπηρεσιών WISP ή ασύρματου Internet;

Τα WISP χρησιμοποιούν σταθερή ασύρματη ευρυζωνική τεχνολογία για να προσφέρουν τις ίδιες υψηλές ταχύτητες και υπηρεσίες των παραδοσιακών παρόχων ευρυζωνικών συνδέσεων. Σε αντίθεση με τα θαμμένα καλώδια όμως, αλλά παραδίδονται ασύρματα. Συνήθως, μια μικρή κεραία τοποθετείται στο σπίτι ή το γραφείο σας που λαμβάνει ένα άμεσο σήμα από έναν πύργο WISP κοντά. Σε αντίθεση με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, η ασύρματη σύνδεση από το «τελικό σημείο» του σπιτιού σας και ο πύργος επιτρέπει γρήγορη αξιόπιστη εξυπηρέτηση μέσω σταθερής ασύρματης σύνδεσης. Αυτό αποτρέπει τα διακεκομμένα δεδομένα που βιώνουν οι χρήστες κινητών τηλεφώνων που συμβαίνουν συχνά καθώς τα σήματα αναπηδούν από τον ένα πύργο στον άλλο. Δείτε γιατί η PC World λέει ότι τα WISPs είναι το μέλλον της υπηρεσίας Διαδικτύου.

OMNIA Support Team
OMNIA Support Team

Για περισσότερες πληροφορίες
Επικοινωνήστε μαζί μας.