Συστηματα ασφαλειας

Η ασφάλεια σας είναι προτεραιότητά μας

Στην ΟΜΝΙΑ γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία της ασφάλειας. Η προστασία των ανθρώπων και του ιδιωτικού ή επαγγελματικού τους χώρου είναι για εμάς μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση. Η σύγχρονη εποχή απαιτεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην προστασία και την ασφάλεια, που να προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες και προσδοκίες κάθε πελάτη. Η ανάγκη για προστασία δεν ικανοποιείται πλέον μόνο με τη χρήση απλών μέσων ασφαλείας. Απαιτείται μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που να περιλαμβάνει τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και την εφαρμογή στρατηγικών ασφαλείας προσαρμοσμένων στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη. Στην ΟΜΝΙΑ, αναλαμβάνουμε να προσφέρουμε αυτήν την ολοκληρωμένη και συνολική λύση ασφαλείας, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας.

Συστήματα ασφαλείας

Στην ΟΜΝΙΑ, δεσμευόμαστε να αναπτύσσουμε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες τους και να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, φροντίζουμε να παραμένουμε στην αιχμή της τεχνολογίας, εμπλουτίζοντας συνεχώς τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία μας.

 

Ο στόχος μας είναι να είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών μας. Γι’ αυτό, διατηρούμε ένα δυναμικό προσωπικό με εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας την απαραίτητη εκπαίδευση και υποστήριξη για να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες του εξοπλισμού μας και να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία των συστημάτων τους. Έτσι, δημιουργούμε ένα περιβάλλον ασφάλειας και εμπιστοσύνης για τους πελάτες μας, ενώ τους εξασφαλίζουμε την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξή τους στον τομέα της τεχνολογίας.

 

Ως πρωτοπόροι στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, η ΟΜΝΙΑ προσφέρει μια εκτενή γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων που είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στις πιο σύγχρονες και πολύπλοκες απαιτήσεις ασφαλείας. Συνεργαζόμαστε με έγκριτους προμηθευτές συστημάτων ασφαλείας, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων μας. Η εγκατάσταση των ηλεκτρονικών συστημάτων γίνεται από τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας, με τη βοήθεια των έμπειρων συνεργατών μας. Οι επαγγελματίες αυτοί εξασφαλίζουν την άμεση και αποτελεσματική λειτουργία των συστημάτων, ενώ διασφαλίζουν την πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις ασφαλείας του χώρου σας.

A Great Service

Industry Specific IoT Development

IoT Platform
An IoT platform is a comprehensive software solution that plays a pivotal role in enabling seamless communication, efficient data management, and precise device control for a wide range of Internet of Things (IoT) applications. By serving as a centralized hub, this cutting-edge platform facilitates the seamless connection and management of various IoT devices, while also collecting and analyzing valuable data generated by these devices. Moreover, an IoT platform offers seamless integration capabilities with other systems, ensuring a harmonious interaction between different technologies.
IoT Solutions
IoT platform is not just a software solution, but a comprehensive tool that enables seamless communication, efficient data management, and precise device control for a wide range of Internet of Things (IoT) applications. It acts as a centralized hub, connecting and managing various IoT devices, while also collecting and analyzing valuable data generated by these devices. Additionally, an IoT platform offers seamless integration capabilities with other systems, ensuring a harmonious interaction between different technologies.
Εξειδίκευση και εμπειρία σε σύγχρονες τεχνολογίες

Μεγάλη γκάμα προϊόντων

Συστήματα ασφαλείας & συναγερμού
Συστήματα ασφαλείας & συναγερμού
Η ΟΜΝΙΑ προσφέρει προηγμένα συστήματα ασφαλείας και συναγερμού που προστατεύουν τον επαγγελματικό και ιδιωτικό χώρο σας με αξιόπιστο τρόπο. Εφαρμόζουμε εξειδικευμένες λύσεις ασφαλείας προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη, ενώ συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα για να εξασφαλίσουμε υψηλή ποιότητα και απόδοση.
Συστήματα πυρανίχνευσης, πυρόσβεσης και κατάσβεσης
Συστήματα πυρανίχνευσης, πυρόσβεσης και κατάσβεσης
Προφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα πυρανίχνευσης, πυρόσβεσης και κατάσβεσης για να προστατεύσει την ασφάλεια του χώρου σας. Με εξειδικευμένους τεχνικούς και χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα, εξασφαλίζουμε την άμεση ανίχνευση και αντίδραση σε οποιοδήποτε περιστατικό πυρκαγιάς.
Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης
Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης
Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV), προσφέροντας προηγμένες λύσεις για την παρακολούθηση και προστασία του χώρου σας. Μέσω της εγκατάστασης υψηλής ανάλυσης καμερών και της εφαρμογής των πιο σύγχρονων τεχνολογιών, εξασφαλίζουμε την πλήρη επιτήρηση του χώρου σας 24/7.
Συστήματα περιμετρικής προστασίας
Συστήματα περιμετρικής προστασίας
Εξειδικευόμαστε στην παροχή συστημάτων περιμετρικής προστασίας που εξασφαλίζουν την ασφάλεια του εξωτερικού χώρου σας. Μέσω της εγκατάστασης αισθητήρων κίνησης, ανιχνευτών και περιφερειακών συστημάτων παρακολούθησης, εξασφαλίζουμε την άμεση αντίδραση σε οποιαδήποτε απειλή εκτός του χώρου σας.
Συστήματα ελέγχου πρόσβασης
Συστήματα ελέγχου πρόσβασης
Προσφέρουμε προηγμένα συστήματα ελέγχου πρόσβασης που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και τον έλεγχο της πρόσβασης σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Μέσω της εγκατάστασης ηλεκτρονικών συστημάτων που περιλαμβάνουν κάρτες πρόσβασης, βιομετρικές αναγνώσεις και πληκτρολόγια, επιτρέπουμε την ασφαλή και ελεγχόμενη είσοδο σε καθορισμένους χώρους μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα.
Συστήματα παγίδευσης και ελέγχου εμπορευμάτων
Συστήματα παγίδευσης και ελέγχου εμπορευμάτων
Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα παγίδευσης και ελέγχου εμπορευμάτων για να προστατεύσει τις εγκαταστάσεις και τα εμπορεύματα των πελατών της. Με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών, όπως αισθητήρες κίνησης, κλειδαριές ασφαλείας και ελεγκτικά συστήματα, εξασφαλίζουμε τον έλεγχο και την αποτροπή της ανεπιθύμητης πρόσβασης σε ευαίσθητους χώρους και αποθήκες εμπορευμάτων.
Our Tools

Our Design Technology Stack

Figma
Photoshop
Sketch
Adobe XD
Zeppelin
Illustrator
Kotlin
Swift
PHP
MariaDB
AWS
React
OMNIA Support Team
OMNIA Support Team

Για περισσότερες πληροφορίες
Επικοινωνήστε μαζί μας.